Ervaringen

Lesley Pasveer, Fysiotherapie Harks, Geldrop:

“Een vlotte en goede service waar wij als therapeut én de patiënten zeer blij mee zijn! De patiënt die belt om een afspraak te maken, een afspraak te wijzigen, informatie te bekomen, … wordt steeds te woord gestaan en tegelijkertijd wordt de behandeling van de patiënt in de behandelkamer niet meer gestoord door een telefoongesprek. Het maakt dat we als therapeut gedurende de gehele behandeling onze aandacht bij de patiënt kunnen houden. Een service die zowel de patiënttevredenheid als de behandelkwaliteit ten goede komt!”

Ronald van Broekhoven, Van Broekhoven Fysiotherapie, Roosendaal/Etten-Leur:

“Fysiotelecom breng rust in de praktijk”
Namelijk door niet meer hoeven opnemen tijdens de behandeling en geen stress over gemiste telefoontjes. Hierdoor krijgt de patiënt de volle aandacht en dat is prettig. Deze oplossing duur? Nee, dat viel ons reuze mee. Op rustige momenten kunnen we nog gewoon zelf de telefoon opnemen, dus niet alle telefoontjes lopen via Fysiotelecom.”

Jurian en Bert Donders, Fysio Donders, Arnhem:

“Wij werken momenteel al 6  jaar samen met FysioTele.com en hadden dit het liefst 10 jaar eerder willen doen. Het bespaart ons verstoringen in de behandelingen en we missen geen enkele nieuwe patiënt omdat tijdens openingstijden de telefoon altijd wordt opgenomen in combinatie met ons slimme Voiptelefoonsysteem. De kosten verdienen zich hierdoor vanzelf snel terug. Ook het agenda- en e-mailbeheer van de website ervaren wij als een grote tijdswinst en gemak. De service wordt gewaardeerd door onze patiënten wat we terug zien in onze tevredenheidsonderzoeken.”